Snygga giveaways

Med ett utbud på upp till 604 produkter i hem-och hushåll kategorin erbjuder Utslaget presentreklam och giveaways som ett tillägg till köket såväl hemma som på kontoret.

En hel del presenter inriktar sig på inredning, direkt anknutna till både vinter-och sommar höga tider, presenter till kunder såsom anställda och som kan vid önskemål graveras eller tryckas med företagets logotyper.

Vem skulle kunna förvänta sig julen utan närvaron av lyktor som ger den fina stämningen i vintermörkret? Lyktor i Dorre serien som Dorre för lampolja i svart, Dorre i trä och krom för stearinljus, Dorre för bioetanol i två utgåvor, den ena i avlång format och den andra i runt rostfritt material eller Dorre i runt respektive fyrkantigt format i krom för stearinljus, med läderhandtag är produkter som passar utmärkt som en jul present. Utbudet lyktor kan kompletteras med Dorre i trä-smide för stearinljus, Dorre fyrkantig i nickelpläterad plåt och den finfina Dorre runda lykta i runt smide, med sina vackra detaljer.

Självklart finns det ytterligare modeller i Dorre serien av lyktor som går att välja som en present eller kompletterande present till kunder.