Träna rätt med crosstrainer

Att träna med en crosstrainer skapar ett väldigt bra sätt att förbättra din kondition snabbt och bidra till en högre förbränning av kalorier. Eftersom maskinen är byggd som den är får kroppen en skonsam naturlig rörelse och minskar förslitningar. Motståndet i maskinen är fördelad på fler muskler och dessutom är alla rörelser mjuka. Har du problem med knän och ländryggen är detta ett utmärkt sätt att träna eller värma upp inför andra stärkande övningar.

Vi jobbar mycket med att försöka underlätta köpet för dig som kund, vi har delat in våra maskiner i olika träningskategorier och vi bistår gärna på telefon för att hitta rätt bland vår sortiment. Du som kund har alltid fri frakt och 90 dagars öppet  köp.

Här hittar du hela vårt sortiment av crosstrainer, klicka i menyn för att se indelningen av olika kategorier. Välkommen!