Kategoriarkiv: Hus & hem

Årgärda innan fuktskadan blir ett problem

Allt för många hus och fastigheter lider av fuktproblem som inte blivit åtgärdade i tid. Det går så långt ibland att man måste putsa om hela källaren och eventuellt förlora halva huset en längre tid för att kunna genomföra en fuktsanering.

Med en relativt enkel insats som dränering kan man få ett i längden billigare boende utan tilläggsåtgärder. Vi på Svenska Fukt har vad som krävs gällande manskap med utbildningar och certifieringar, korrekta material och maskiner.

Så behöver du hjälp med så tveka inte att höra av dig till oss.

Sprutisolera med cellulosa

Materialet är komprimerat och staplas på pall. Varje lastbil får med sig material för 3-4 nybyggda villor. Därmed blir isolering med lösull mycket effektivt och tar lite plats. Vi utför i alla konstruktioner och använder vår egen Warmfiber för ändamålet.

För att både du som kund och vi som leverantör ska veta vad som krävs för just din fastighet eller hus vill vi göra en besiktning innan vi sätter igång. Detta utförs utan kostnad för dig som kund.

Sjömarkens Isolering AB har arbetat med isolering av nya och äldre bostäder i drygt 30 år och är ett av Sveriges äldsta lösullsisoleringsföretag. Bolaget grundades 1982 av Jan-Eric Riedel, företaget drivs idag tillsammans med delägarna Magnus Håkansson och Nicklas Riedel.

Skissa på eget hus, så bygger vi det

Hos oss på A-hus kan du skissa fram ditt hus själv och äntligen få din dröm uppfylld. På vår sajt får du en massa inspiration med allt från husets färg till inredningen i badrummet eller i köket. Vi bygger ditt energisnåla A-hus och vi år stolta över att vi uppfyller morgondagens krav redan nu. Vi värnar om miljön och samtidigt värnar vi om din plånbok. Vi på A-hus klarar av att erbjuda ett riktigt snålt energihus och det finns mängder av tips du kan tänka på för att hjälpa till med miljön på detta sätt. Vi erbjuder dig en hög boende standard med låg energiförbrukning.

Friggebodar och mycket mer till din trädgård

Nu har du äntligen kommit till den bästa leverantören av träprodukter. Vi har friggeboden eller förrådet för dig som har drömt om ditt eget kontor eller kanske du har drömt länge om att ha en gäststuga. Har du fullt med saker inne i huset och får inte plats? Vi på Jabo har förrådet eller friggeboden för dig så att du äntligen slipper ha alla dina saker utspridda inne i huset eller har en total röra bland dina trädgårdsgrejer i garaget. Vi har mängder av förråd och friggebodar att välja mellan och du väljer storlek och det material du vill ha och självklart hur du vill hur ditt förråd ska se ut.

Läs mer