Kategoriarkiv: Företagstjänster

Snygga giveaways

Med ett utbud på upp till 604 produkter i hem-och hushåll kategorin erbjuder Utslaget presentreklam och giveaways som ett tillägg till köket såväl hemma som på kontoret.

En hel del presenter inriktar sig på inredning, direkt anknutna till både vinter-och sommar höga tider, presenter till kunder såsom anställda och som kan vid önskemål graveras eller tryckas med företagets logotyper.

Vem skulle kunna förvänta sig julen utan närvaron av lyktor som ger den fina stämningen i vintermörkret? Lyktor i Dorre serien som Dorre för lampolja i svart, Dorre i trä och krom för stearinljus, Dorre för bioetanol i två utgåvor, den ena i avlång format och den andra i runt rostfritt material eller Dorre i runt respektive fyrkantigt format i krom för stearinljus, med läderhandtag är produkter som passar utmärkt som en jul present. Utbudet lyktor kan kompletteras med Dorre i trä-smide för stearinljus, Dorre fyrkantig i nickelpläterad plåt och den finfina Dorre runda lykta i runt smide, med sina vackra detaljer.

Självklart finns det ytterligare modeller i Dorre serien av lyktor som går att välja som en present eller kompletterande present till kunder.

Kaffemaskiner med gott kaffe

Nu har du äntligen hittat den mest kvalitativa sajten när det gäller kaffemaskiner eller större automater. Vi har både kaffet, varuautomaterna som du självklart ska avnjuta. På vår sajt hittar du alla sorters av maskiner samt kaffe. Vi har kaffemaskiner med hela bönor och espressomaskiner där du kan välja om du vill ha vanligt kaffe eller en latte macciato som till exempel.
Vi på Coffeecenter har många års erfarenhet av kaffe och vi vet vad du som kund vill ha. Våra maskiner och vårt kaffe har mycket god kvalitet och du kommer att älska och dricka kaffet som blir fantastiskt gott med våra maskiner.  Vi har även varuautomater och vattenmaskiner som är mycket eftertrackade för er personal och kommer självklart då att uppskattas. tillsammans med det goda kaffet vi har hos oss.

Kaffemaskiner – Espressobryggt

Älskar du kaffe har du absolut kommit till rätt ställe, vi har mängder av olika maskiner att erbjuda till företag till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder både kaffebryggare och större maskiner för att få ett mycket smakfullt kaffe.  Fundera inte längre, kika in på vår sajt och se vad vi erbjuder er. Vi erbjuder även vattenmaskiner med både stilla och kolsyrat vatten. Läs mer

Davids Mat – Hemmakock

Vill du ta hand om dina gäster istället för att vara i köket hela tiden?  Låt mig hjälpa dig att ordna din fest till njutning av god mat. Beställ catering och låt mig hjälpa dig att laga maten, jag erbjuder menyer av olika slag. Kika in på min sajt och där ser du varianter som är säsongsbetonade, dessert och förrätter.  Jag erbjuder middag, catering, grillfest, bröllop, matlagningskurs eller möhippa. Läs mer