Kategoriarkiv: Transport och industri

Tippcontainrar med hjul och lock

Tippcontainer är en benämning som i många fall är direkt associerat med industri och är industrins bästa hjälpmedel för källsortering, avfall och materialhantering.

Väl konstruerad så att den klarar de tuffa tag från truckhantering, en tippcontainer kan förses med hörnförstärkningar, förstärkta gaffelkanaler eller en pulverlackering för en beständig livslängd.

MoveTech, ett ledande företag i tillverkningen av bl.a. tippcontainrar har specialiserad sig i just denna typ av containrar med olika variationer som följd. Tippcontainern för motviktstruck t.ex. har möjlighet att tömmas med hjälp av ett tömningshandtag och har automatisk återgång och låsning. Sådana funktioner är inte enbart till för att öka effektivitet, de ökar också säkerheten vid eventuellt tömning på hög höjd, då containern inte kan glida av gafflarna.

Dessa tippcontainrar han förses med hjul eller lock, beroende på användningsområden. Hjulanvändningen underlättar förflyttning av tippcontainern för hand.

, Öppen, Tippcontainer Lågbyggd och med Lock. Den öppna varianten är en stor container utformad som en stor skopa som tippar med hjälp av ett handtag. Tippcontainern Lågbyggd tillämpas bäst där det finns trånga utrymmen på höjd och tippcontainern med Lock används där låsning är nödvändigt eller när det gäller förvaring av en viss typ av material.

Flyttning, städning och magasinering

Behöver du hjälp med bohagsflytt eller företagsflytt? Ja, då har du kommit till det rätta stället för att få ett bra pris. Vi har mycket förmånliga priser för dig som privatperson eller som företagare. Vi gör allt för dig, städa, packar, packar upp. Det enda du behöver göra är att boka din flytt tillsammans med oss så vi kan planera. Läs mer