Sälja lägenhet i Uppsala – bostadsvärdering

Har du koll på bostadsmarknaden i ditt område? Jag trodde verkligen att jag hade koll på marknaden här – det är ändå inte så väldigt många år sedan vi köpte vår bostadsrätt här, men nu när jag har börjat kolla runt lite så har jag märkt att jag inte alls har så bra koll egentligen! Jag blev lite chockad när jag fick höra om bostadsvärderingen som Lotta och Johan fått på sin lägenhet genom en fastighetsmäklare! Tänk om vår lägenhet också har ökat så mycket värde?

Många vill ju bo här i området kring Uppsala och Stockholm, jag vet att just kvarteren häromkring är särskilt populära, men jag kunde inte drömt om att de var SÅ populära. Vi borde nog också vända oss till en mäklare för att få en bostadsvärdering gjord. Tror ni inte det vore bra? Det är ju ändå svårt att ha fullständig koll på ekonomin utan att ha riktig koll på vår lägenhets värde, eller hur?

Mäklare Kulling i Uppsala

Har kollat runt på lite olika hemsidor för mäklare. Alltså det finns så otroligt många mäklare! Många som inte verkar helt seriösa heller faktiskt. Men så tittade jag på Mäklare Kulling i Uppsala och deras hemsida är både snygg och förtroendeingivande. De verkar sälja bostäder i ungefär vårt område så de har nog koll på marknaden och hur det ligger till med bostadsförsäljning. Har ni någon erfarenhet av den mäklaren? Jag tycker de ser toppenbra ut! Det enda problemet skulle väl vara att de har så snygga bilder på sin hemsida att jag nästan blir sugen på att flytta…